Kookworkshop

De kookworshops hebben per 4 weken wisselende menu’s:
Kijk op de websites bij evenementen voor het menu van de week,
Daar kun je ook zien wanneer er workshops zijn.

Menu A week: 1
Tom Kha Kai
-kokossoep met kip
Kai Pad Ma Muang
-kip met cashewnoten
Pad Thai Goong
-thai noedel met garnalen

Menu B week: 2
Pla Pad Prik Gang Daeng
-gebakken kabeljauw in rode curry
Goong Pad Makhaam
-gebakken garnalen in tamarinde saus
Gang Massamun Kai
-kipfilet met pinda’s, aardappel en kokosmelk in massamun curry

Menu C week: 3
Kang Phed Ped Yang
-geroosterd eenden filet met kerstomaten, basilicumblad in rode curry
Tod Man Pla
-viskoekjes
Laab Kai
Salade van kip gehakt, boordevol kruiden en specerijen chilipoeder limoensap en vissaus

Menu D week: 4
Pad Prik Prow Thale
-geroosterde chilipasta met zeevruchten
Yum Kai Yang
-salade met kipfilet, komkommer tomaten en selderij met pikante chili dressing
Gang Kiew Wan Kai
-groene curry met kip

Een kookworkshop begint om 18.30 uur en duurt meestal tot 22.30 uur. We werken
Met groepen van 6 tot 12 personen. De maaltijden worden uitgebreid uitgelegd en in groepjes van 2 of 3 worden voorbereidingen uitgevoerd. Dan wordt er gekookt en als het klaar is gaat de groep aan tafel en wordt er gegeten.

De kosten zijn € 52,50 per persoon dat is inclusief een schort en exclusief drankjes
De kookworkshop dient bij reservering voldaan te worden. Bij afzeggen 48 uur voor
de workshop wordt de betaling terug gestort. Graag bij reservering eventuele
allergieën en vega te melden. Bij minder dan 6 deelnemers kan de workshop helaas
niet door gaan.
– CHEF JENSEN