Kookworkshop


De Kookworshops Hebben Wisselende Menu’s:

Menu A
Tom Kha Kai
-kokossoep Met Kip

Kai Pad Ma Muang
-kip Met Cashewnoten

Pad Thai Goong
-thai Noedel Met Garnalen

Menu B
Pla Pad Prik Gang Daeng
-gebakken Kabeljauw In Rode Curry

Goong Pad Makhaam
-gebakken Garnalen In Tamarinde Saus

Gang Massamun Kai
-kipfilet Met Pinda’s, Aardappel En Kokosmelk In Massamun Curry

Menu C
Kang Phed Ped Yang
-geroosterd Eenden Filet Met Kerstomaten, Basilicumblad In Rode Curry

Tod Man Pla
-viskoekjes

Laab Kai
Salade Van Kip Gehakt, Boordevol Kruiden En Specerijen Chilipoeder Limoensap En Vissaus

Menu D
Pad Prik Prow Thale
-geroosterde Chilipasta Met Zeevruchten

Yum Kai Yang
-salade Met Kipfilet, Komkommer Tomaten En Selderij Met Pikante Chili Dressing

Gang Kiew Wan Kai
-groene Curry Met Kip

Een Kookworkshop Begint Om 18.30 Uur En Duurt Meestal Tot 22.30 Uur. We Werken
Met Groepen Van 6 Tot 12 Personen. De Maaltijden Worden Uitgebreid Uitgelegd En In Groepjes Van 2 Of 3 Worden Voorbereidingen Uitgevoerd. Dan Wordt Er Gekookt En Als Het Klaar Is Gaat De Groep Aan Tafel En Wordt Er Gegeten.

De Kosten Zijn € 52,50 Per Persoon Dat Is Inclusief Een Schort En Exclusief Drankjes
De Kookworkshop Dient Bij Reservering Voldaan Te Worden. Bij Afzeggen 48 Uur Voor
De Workshop Wordt De Betaling Terug Gestort.
Graag Bij Reservering Eventuele
Allergieën En Vega Te Melden. Bij Minder Dan 6 Deelnemers Kan De Workshop Helaas Niet Door Gaan.
– CHEF JENSEN